Kutyakanyar Állatorvosi Rendelő Kutyakanyar Bemutatkozás Kutyakozmetika Kapcsolat 18+ Tudástár
× Kutyakanyar Szolgáltatások Bemutatkozás Kozmetika Kapcsolat 18+ Tudástár

DR. GÁNTI MARTINA

2016 februárjában végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán.
Több hazai rendelőben eltöltött nyári, valamint angliai szakmai gyakorlatomon gyűjtött tapasztalataimat mozgósítva azért dolgozom, hogy a rendelőnkbe érkező állatok egészségesen, tulajdonosaik pedig elégedetten, a félelmektől megszabadulva távozzanak.
Már gyermekkoromban is szerettem az állatokat, később pedig az orvoslás is egyre jobban felkeltette érdeklődésemet, így nem volt kérdés, milyen pályát választok.
Középiskolásként is tudatosan dolgoztam azért, hogy igazán felkészülten fogadhassam azokat a pácienseket, akik nem tudják szavakba önteni problémáikat. Mivel magam is lelkes kutyatartó vagyok, tudom, mit jelent egy négylábúról való gondoskodás, az iránta érzett szeretet és aggodalom, így bármilyen kérdés, panasz esetén keressenek bátran.
A gyógyítás mellett az állatok életmódjával, a betegségek megelőzésével kapcsolatos tanácsadásban is állok rendelkezésükre.
Szabadidőmet - ha tehetem - a természetben töltöm, szeretek hegyet mászni, valamint kézműves tárgyak készítésével is szívesen foglalkozom.

Jelenleg nem praktizál.

×

Email küldése

2024 © - Impresszum - GDPR